Mistrovství ČR 10 km a team event – pozvánka

pozvanka_plzenDobrý den, letošní dvojzávod v Plzni se blíží, a proto si Vám dovoluji připomenout, že termín přihlášek pro MČR je 28.6. Na ostatní závody můžete zasílat přihlášky až do samotných závodů či se přihlásit na místě. Doufám, že přívětivou atmosféru a zázemí našich závodů nemusím připomínat.

Pro každého dálkoplavce se budeme opět snažit připravit ideální podmínky na startu. Voda na Boleveckém rybníku je čistá a již nyní má příjemnou teplotu. Na Ejpovicích musíme po deštích ještě mírně doladit průzračnost. Závody se konají ani ne týden od MČR v bazénovém plavání. Tedy určitě se dají považovat nejen za jeden z vrcholů pro dálkové plavce, ale i jako možné zajímavé zpestření pro plavce bazénové. Navíc je připraveno poprvé v historii na Ejpovicích MČR TEAM-event a díky tomu se můžeme jistě těšit na zajímavé souboje.

Pro vítěze závodů jsou připraveny pěkné ceny a v hlavních kategoriích i finanční odměna. Nesmíme zapomenout na tradiční závod pro veřejnost. V minulém roce se na Boleveckém rybníku zúčastnilo 500m sprintu přes 80 startujících, na vítěze čekají zajímavé a hlavně chutné ceny. Pro některé kategorie se nám v tomto roce podařilo zajistit i nové sponzory (např. v žákovských kategoriích).

Díky letošní podpoře obou závodů ze strany Slavie Plzeň jsme pro případné zájemce schopni zajistit ubytování se snídaní.

Nezbývá mi, než se těšit a doufat v hojnou plaveckou účast.

Za pořadatele MUDr. Jakub Fichtl

Oficialní pozvánka na oba závody.

Nejaktuálnější informace budou průběžně zveřejňovány na facebooku – https://www.facebook.com/MemorialMuDrJaroslavaFichtla