Cena Krnovska se blíží!

poharyMilí dálkoplazi či jiná zvěři!

Jak jste jistě zaregistrovali, blíží se 35.ročník Ceny Krnovska, poslední závod Českého poháru v dálkovém plavání sezony 2013, v rámci kterého se pojede už po čtrnácté závod na 5 km. Tradiční pětka zakončí letošní dlouhatánskou aktivní dálkoplazeckou sezonu a závěrečné vyhlášení nejlepších dálkoplazů pro sezonu 2013 předá žezlo do rukou vodních zmrzlin (a někteří dálkaři budou mít až do ledna pokoj).

Vzhledem k tomu, že Krnov se jezdí již drahně let, nemá asi cenu opakovat všechny chronicky známé skutečnosti. Snad jen zmiňme několik změn, které nás letos čekají, ale je jich poskromnu.

V letošním roce se krnovská pětka opět jede jako závod jednotlivců a boduje se do celkového hodnocení Českého poháru jednotlivců, nikoli do soutěže družstev. V rámci přihlášek neklademe žádné omezení, po uzávěrce zveřejníme všechny přihlášené a vybereme z nich 40 podle pořadí v ČP a doplníme je až osmi tzv. divokými kusy. Ze zkušenosti z uběhlých třinácti ročníků si dovolíme tvrdit, že jsme zatím v naprosto drtivé většině případů uspokojili zájem plavců odřít si uši či vysportovaný břich na krnovské polopláži po obrátce, případně zamotat si bednu nekonečným počtem obrátek.

Vzhledem k tomu že času už není nejvíce (viz níže), obracíme se na všechny , kteří uvažují o startu na CK 2013 – dejte nám prosím vědět, zda o start v Krnově máte zájem, ať můžeme začít tvořit !!!

Snažně prosíme o kontakt na mailovou adresu

 ivan.smolka@email.cz

a to co nejdřív, abychom mohli sestavovat startovní listinu.

A pro opravdu neinformované či netrpělivé ještě několik naprosto podružných informací:

1. plave se v pátek 1.11. a v sobotu 2.11., startují  se 3 rozplavby, dvě v pátek (začínáme asi v 16:00), v sobotu je na programu poslední Grand rozplavba (všimněte si velkého G – letos to bude Grand Nářez). Pořadatelé mají právo udělit celkem 8 divokých karet (plavci na divoko nebudou bodováni do ČP) . 4 a půl  divokých karet je již uděleno, ale o jejich držitelích bychom zatím rádi nemluvili – v průběhu týdne budeme prozrazovat více (avšak něco snad prozradit můžeme – určitě našim rychlíkům v čele s Pošmym  proženou pořádně perka).

2. Tradiční hrníčky budou tradičně i letos – námět ze zvířecí říše je zatím tajemstvím, ale vzhledem k tomu, že naše kamarádka výtvarnice Zuzka naznačila, že to bude něco malého, očekáváme slona, hrocha nebo jakousi jinou velkou bestiju.

3. Tradiční trička budou tradičně i letos. Barva, jak víte, se každý  rok střídá, teď byla dva roky po sobě bílá, tak to asi změníme a letos bude bílá.

4. A to stačí! Pokud jste lačni dalších info – vyčkejte, pokud by vám to mělo vyvalit bok, zavolejte na 602794807 nebo napište na uvedený mail.

5. Takže ještě jednou snažně prosíme – dejte nám vědět a budeme pokračovat v krasojízdě!

6. Zdař  Bůh!

Za TJ Krnov, oddíl plavání se na vás fšecky těší Muf Mrůzek a Ivan Smolka