Seznam plavců splňujících kvalifikační podmínku pro MČR 5km v Plzni

BolevakAktualizováno 3. 7. 2014 14:15 o vyjádření předsedy sekce DZP
📄 Vyjádření předsedy sekce DZP k MČR 5km - Plzeň-Bolevák
Pořadatel nadcházejícího národního šampionátu na 5 kilometrů v Plzni – Boleváku – PK Slávia VŠ Plzeň – provedl spolu se zástupci Sportovně technické komise sekce DZP kontrolu úspěšných kvalifikantů v souladu §2.9 Soutěžního řádu a v souladu s §10.1 Soutěžního řádu tímto startovní listinu mistrovství ČR na 5km zveřejňuje.
Všichni plavci, kteří nemají splněnou základní kvalifikační podmínku dle Soutěžního řádu, mohou z rozhodnutí pořadatele v Memoriálu MUDr. Jaroslava Fichtla na 5km startovat a bojovat o finanční prémie a věcné ceny vypsané pořadatelem (v kategoriích dorostu, dospělých a masters nad 40 let), ale bez nároku na titul a mistrovské medaile. Výsledky se jim rovněž započítávají do Tour de OWS a z rozhodnutí výboru sekce DZP rovněž do bodování Českého poháru. Pořadatelé tedy i nadále přijímají přihlášky do Memoriálu MUDr. Jaroslava Fichtla (mimo MČR, kde byla již startovní listina uzavřena) a rovněž tak deklarují, že je možné přihlásit se i na místě.
Aby nebyl nikdo z plavců kvalifikovaných na MČR postižen novým výkladem účasti v závodě, který je zároveň závodem MČR i ČP otevřeného nekvalifikantům, jejž Výbor sekce po rozkladu řádů na přijatý návrh připustil, budou uplatněny dvě bodovací řady – plavci MČR získají body dle svého pořadí v mistrovském závodě bez jakéhokoliv omezení a vlivu plavců startujících pouze v Memoriálu. Plavci startující pouze v Memoriálu, získají body do ČP za své celkové pořadí v Memoriálu.
📄 Bolevák+Ejpovice pozvánka