Mistrovství ČR na 20km a smíšených štafet – informace a organizační pokyny

racice_kanalDobrý den, vzhledem k tomu, že již o víkendu se koná v Račicích Mistrovství ČR, předkládáme vám základní informace pro co nejhladší průběh celých závodů.
Hlavní zázemí závodů bude v areálu na cílové věži, kancelář závodu bude zřízena v prvním patře, zde bude probíhat prezentace a bude zde k dispozici úschovna cenných předmětů. Pro závodníky bude jako zázemí a šatna připravena budova vážnice, která přímo sousedí s cílovou věží. Zde bude také celou dobu k dispozici čaj. Dále je možno pro diváky i závodníky využívat tribunu. V areálu je k dispozici dostatek parkovacích míst, hlavní parkoviště je přímo za tribunou. Sprchy a toalety budou k dispozici v prostorách depa lodí.
Pro závod budou připraveny dva okruhy – 2,5km (20 + 10km) a 1km (všechny ostatní závody), které budou po celé délce vedeny podél břehu. Podél kanálu vede asfaltová cesta, na které je možné používat kola, kolečkové brusle atd.
Na stravování je v areálu k dispozici restaurace. Stále by měla být ještě volná ubytovací kapacita (turistická ubytovna).
Časový harmonogram závodů odpovídá tomu, který je uveden ve Sportovně technických dokumentech.