Proč jet na plaveckou šestihodinovku do Zlína?

Rádi bychom vás všechny pozvali 11. března do Zlína na premiérovou plaveckou šestihodinovku. Proč si myslíme, že je dobré přijet?

Protože je to příležitost
• zkusit něco nového
• objevit hranice svých schopností, nebo se k nim přiblížit – většinou jsou o hodně dál, než si myslíme, a dokud je neotestujeme, tak je neobjevíme
• být součástí něčeho ojedinělého
• poznat nové, podobně šílené lidi. Pokud tedy nepoplavete sólo – to pak budete muset počkat až na večeři
• porovnat se s dalšími plavci a natrénovat na novou sezónu
• setkat se se zajímavými lidmi a zúčastnit se besedy s úspěšnými přemožiteli kanálu La Manche.

A hlavně – protože vás všechny rádi poznáme a potkáme!!

Rádi bychom, aby celá sobota byla oslavou plavání, radosti z plavání, bez ohledu na to, jakým stylem nebo jak rychle plaveme, hlavně že nám to dává radost.
Kompletní rozpis závodu – 📄 20170311_Zlin.pdf

Myšlenka na uspořádání plavecké šestihodinovky mě napadla už v roce 2009, když jsme v Doveru hodně dlouho čekali na dobré počasí. To si pak s Kanálem a s počasím i povídáte. A čím víc plavu, tím víc bych si přála, aby i ostatní měli možnost si dálkové plavání vyzkoušet. Zažít ten pocit překonání hranic, toho, když hlava říká, že už to dál nejde, ale ono to jde, jen se nám možná nechce. Zažít ten pocit ticha a klidu, kdy je vaší jedinou starostí udělat další tempo. Ten pocit, že můžete, tak proč byste to neudělali?

Můžete si říct, že je to moc dlouhé, a je to až ve Zlíně. Navíc to není součástí poháru. Na druhou stranu – mohlo by to být třeba až v Košicích :-) Cestou si můžete dočíst tu knihu, na kterou pořád nemáte čas, nebo klábosit se svými týmovými kolegy. A nemusíte plavat celých 6 hodin, můžete přeci udělat štafetu! A pohár u nás vítěz taky dostane, i když bez bodů :-)

Doporučujeme zůstat až do neděle – po večeři bude beseda a nebudete muset nikam spěchat. Můžete s sebou vzít i rodinu a v neděli vyrazit třeba do vyhlášené ZOO Lešná. Nebo do lázní Luhačovice. Nebo si zaběhnout půlmaraton, který v neděli také pořádáme.

Těšíme se na vás! Zlevněné startovné je do 31.ledna, přihlásit se můžete do 5. března. Přihlášky a další informace na cs.srichinmoyraces.org/6hrswim

Příležitost jsou otevřené dveře, jimiž vcházíme do komnaty srdce úspěchu.
Sri Chinmoy